G.T. Auto Gaz - montaż i serwis instalacji gazowych LPG

Opinie

ocena

Bardzo sprawna obsługa. Profesjonalne doradztwo. Instalacja założona w Audi 2.0 ALT - zero problemów po 2 latach użytkowania. Serdecznie polecam !!

2017-10-13

ocena

Wszystko super. Byleby tylko Pan Grzegorz osobiście zajął się autem. W przeciwnym razie nie ma gwarancji sukcesu ;) . Piotr

2017-08-10

ocena

Szybko, sprawnie i skutecznie :). Polecam, ale pod warunkiem że to Pan Grzegorz osobiście zajmuje się samochodem. W przeciwnym razie nie jestem pewien pozytywnego efektu ;) . Piotr R.

2017-08-09

ocena

Auto zrobione w 2016 roku i przejechane ponad dwadzieścia tysięcy kilometrów. Jestem bardzo zadowolona. Irenka.

2017-05-12

ocena

W sumie zrobiłem już ponad 50 000 km i nic się nie dzieje. Tylko regularnie serwis, jestem bardzo zadowolony i naprawdę polecam ten warsztat. Jacek.

2017-01-31

ocena

Robię z mężem po 8000km miesięcznie. Zdecydowaliśmy się po pół roku założyć gaz. Wybraliśmy chyba najdroższą opcję jaka była. Jesteśmy zadowoleni bo oszczędzamy teraz dużo pieniędzy i jesteśmy wdzięczni za dobrze założoną instalację. Polecam ten warsztat, pełen profesjonalizm Sylwia.

2016-09-17

ocena

Miałem obawy ale się przełamałem. Wszystko zrobione bardzo estetycznie, nawet na przeglądzie powiedzieli że bardzo ładnie zrobione. Działa bez żadnych zarzutów, części doskonale dobrane do auta. Z czystym sumieniem polecam gdyż Ja jestem bardzo zadowolony.

2016-01-31

ocena

Mam listwę AC2 i Reduktor AC2 i polecam bo działa bez zarzutów. Maciek

2016-01-26

ocena

Rok na gazie i jest OK

2015-11-21

ocena

test opini

2015-04-26

ocena

pełen profesjonalizm , pan Grzegorz poważnie podchodzi do problemów i je rozwiązuje jestem zadowolony jedyny minus to troszke drogo no ale dobry fachowiec to się ceni

2014-12-06

ocena

Nie ma się co oszukiwać,kto ma lub kto chce mieć niech bez zastanowienia uderza do P.Grzegorza ,nie ma lepszego w okolicy speca od autogazu.

2014-10-03

ocena

Nie ma się co oszukiwać,kto ma lub kto chce mieć niech bez zastanowienia uderza do P.Grzegorza ,nie ma lepszego w okolicy speca od autogazu.

2014-10-03

ocena

Nie ma się co oszukiwać,kto ma lub kto chce mieć niech bez zastanowienia uderza do P.Grzegorza ,nie ma lepszego w okolicy speca od autogazu.

2014-10-03

ocena

Z początku byłem bardzo niezadowolony, coś nie szło z regulacją. Po trzech regulacjach i przejechanych kilometrach teraz jest bardzo OK. Pali mało jest dynamiczny i w ogóle jestem bardzo zadowolony. Robert z Sycowa.

2014-06-24

ocena

Już trzecia wymiana filtrów i jestem zadowolony. Komponenty dobrane idealnie więc wszystko ze sobą współgra jak w szwajcarskim zegarku. Polecam warsztat z czystym sumieniem. Mikołaj.

2014-04-01

ocena

Q-BOX to jest to. Rewelacyjna instalacja. Sposób wykonania na najwyższym poziomie, żadnych wystających kabli czy innych "drutów". Jestem naprawdę zadowolony i polecam warsztat wykonujący usługi na najwyższym poziomie. Kacper.

2013-09-26

ocena

Instalacja STAG4 + HANA. Jeżdżę, wymieniam filtry i jestem zadowolony bo oszczędzam kupę pieniędzy. Żadnych nerwów czy problemów. Nic tylko gazować i jeździć.

2013-07-30

ocena

Już jakiś czas jeżdżę na LPG i jestem zadowolony. Poprzednie auto robione w innej firmie i w sumie można powiedzieć że nigdy nie było dobrze. Jestem bardzo zadowolony i w końcu mogę obalić mit że na LPG auto traci moc. Polecam warsztat, zresztą producent instalacji nie bez powodu poleca ten warsztata.

2013-06-30

ocena

Nie widzę różnicy między gazem a benzyną, oczywiście poza ceną. Wszystko działa jak w zegarku. Dziękuję i polecam warsztat.

2013-04-28

ocena

Przejechałem już ponad 40 000 km. Przyjeżdżam tylko na wymiany filtrów i kontrolę. Instalacja dobrana bardzo dobrze do samochodu. Nie żałuję że zapłaciłem więcej niż wołali inni. Trafiłem z polecenia kolegi i jestem mu za to wdzięczny. Polecam warsztat wszystkim. Dariusz.

2013-04-14

ocena

Przejechane już ponad 40 000 km. Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić z czystym sumieniem. Marek z Sycowa

2013-04-05

ocena

Montaż super. Żadnych problemów. Polecam warsztat. D.J.

2013-03-18

ocena

skoda octawia 1.6.2005r Przejechałem 35 tyś km na gazie w ciągu roku.Byłem w warsztacie 2 razy.Wymienic filt :).pali 8.2 litra na 100 km.instalacja juz sie zwróciła.Z czystym sumieniem polecam.Remik Sadków

2013-02-06

ocena

Wszystko cyka jak w szwajcarskim zegarku. Jestem bardzo zadowolony z jakości jaka zastała mi wyświadczona. Polecony znajomek także jest bardzo zadowolony więc dwa plusy. Pozdrawiam Mirek.

2012-07-10

ocena

Jestem zadowolony. Gaz działa bez żadnych zarzutów. Przejechane już ponad 5000km.

2012-05-09

ocena

Nie znam się na samochodach a tym bardziej na gazach. Odwiedziłam wszystkich i miałam wrażenie że każdy opowiada mi jakieś bajki i mnie naciąga. Jednak znajomy wręcz kazał mi przyjechać tutaj, jestem mu bardzo wdzięczna bo jak słyszę opinie o gazownikach to tutaj wypada to najuczciwiej.

2012-04-25

ocena

Mama zakładała gdzieś indziej, ja tutaj. Tankuję, jeżdżę i jest super. Mama też jeździ ale na poprawki i naprawy. Wniosek: lepiej zapłacić drożej ale za to mieć pewność że będzie zrobione dobrze i solidnie. Polecam wszystkim warsztat i obsługę. Maciej.

2012-04-13

ocena

Przejechałem już ponad 30 000 km. STAG4 + HANA 2000, rewelacyjne połączenie. Poza wymianą filtrów i przeglądami nic się nie dzieje.. chociaż nie, dzieje się !! OSZCZĘDZAM KASĘ.

2012-03-18

ocena

Auto paliło mi 7,5 - 8l benzyny a gazu pali mi 9 - 10 Gdyby nie to byłbym bardzo zadowolony. Ogólnie instalacja nie sprawia żadnych problemów tylko to spalanie.

2011-11-11

ocena

Mocno się wahałem gdyż słyszałem że w Oleśnicy nikt nie potrafi robić dobrze v8. Troszkę z obawami oddałem autko. Przy odbiorze niby wszystko dobrze jeździ, zbiera się i ma powera. Po ponad 10 000 km auto nadal jest oki tak więc z czystym sumieniem mogę powiedzieć że może najtaniej nie było, ale tanie mięso psy jedzą. POLECAM - Darek z pod Oleśnicy.

2011-10-25

ocena

Jest dobrze. Fura jeździ bez większych problemów. Chociaż jak się zrobiło zimno to coś długo na benzynie muszę jechać. Poza tym raczej pozytywna opinia. Łukasz/Oleśnica

2011-10-11

ocena

Trzy miesiące śmigam i jest dobrze. Autko ma moc i fajnie się zbiera.

2011-09-29

ocena

Od pisania opinii wstrzymywałem się dość długo. Każdy jest zadowolony na początku a ja czekałem co będzie później, czyli teraz. Zrobiłem już ponad 30 000 km gdyż dużo jeżdżę. Moje auto to moje narzędzie pracy i ma być niezawodne. I takie taż jest. Polecam warsztat gdyż jego usługi mają wysoki poziom. Stefan

2011-09-10

ocena

Tak jak obiecałem dopisuję pozytywną opinie. Dużo ludzi czyta ale nikt nie pisze to ja napiszę, polecam wszystkim GT AUTO GAZ. Jeździłem i będę jeździł zawsze do Grzegorza bo tylko jego uznaję za fachowca od gazu w Oleśnicy. Pozdrawiam Patryk.

2011-06-27

ocena

Autami na gaz jeżdżę od dawna, lecz pierwszy raz to ja decydowałem gdzie będzie założona instalacja. Piszą że do aut ze zmiennymi fazami rozrządu się gazu nie zakłada. Założono mi nieco droższą niż standardową instalację, klika korekt i ustawiania dawek dało efekty lepsze niż oczekiwałem. Polecam wszystkim warsztaty G.T. Auto Gaz. Pierwszy mój samochód z gazem który jeździ do warsztatu tylko na wymianę filtra, (przejechałem już ponad 10 000 km i byłem tylko na przeglądzie zerowym i pierwszej wymianie filtra). Polecam, chociaż nie, nie polecam tylko ZACHĘCAM do korzystania z usług tego warsztatu.

2011-06-26

ocena

Wstrzymałem się nieco z pisaniem opinii gdyż miałem już klika razy że jak ktoś coś naprawiał to działało miesiąc czy dwa dobrze a potem znowu się psuło i nie działało. Tutaj dokonano mi kliku napraw jeszcze zimą, przejechałem już ponad 5000 km i mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim ten warsztat.

2011-06-23

ocena

Wystarczyło "oko" fachowca i złota rączka. Auto nie to samo. Zostawiałem tylko kasę u innych. I to był mój błąd, pojechałem gdzie indziej. Od dzisiaj tylko G.T. Auto Gaz i nikt inny. A ceny dużo niższe niż u innych.

2011-02-23

ocena

Polecam z czystym sumieniem. Inny warsztat utrzymuje opinię dobrego tylko dlatego że Pan Grzegorz tam pracował. Obecni pracownicy nie wiedzą nawet co robią !! Pchają łapy i regulują nie mając nawet pojęcia co robią. Pan Grzegorz szybko ustalił przyczynę awarii i szybko ją usunął. Autko zachowuje się poprawnie i co najważniejsze spalanie wróciło do normy. Naprawdę polecam wszystkim.

2011-01-03

ocena

Szybko fachowo i co najważniejsze skutecznie. Jestem zadowolony, dziękuję i polecam.

2010-12-10

ocena

Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Wysoki poziom obsługi. Polecam korzystanie z tego warsztatu.

2010-12-08

ocena

Dobrze że powstał nowy warsztat. W tych które już są dłużej na rynku klientów traktuje się jak zbędny balast, ale nie tutaj. Obsługa miła i fachowa. Szybko zdiagnozowano i usunięto usterkę. Nie muszę już co 2 tygodnie jeździć na niepotrzebne regulacje. Już ponad dwa miesiące nic się nie dzieje i nie trzeba nic regulować. Polecam wszystkim ten warsztat. Monika.

2010-12-06

ocena

Jeździłem do konkurencji gdzie kiedyś pracował Pan Grzegorz, nawet nie chcą powiedzieć gdzie ma warsztat. Nikt inny się nie liczy w Oleśnicy tylko Pan Grzegorz. Byłem jestem i będę zadowolony z jego usług. Marcin.

2010-12-02

ocena

Zapomnijcie o innych serwisach. Tylko i wyłącznie pan Grzegorz się liczy na rynku. Specjalista wysokiej klasy!!! Żałuję, że wcześniej nie wiedziałem o tak dobrym serwisie. łukasz

2010-10-01

ocena

Byłem tam na regulacji. Bardzo szybko ustalono własciwa mieszanke, róznica byla wyczuwlna od razu. Polecam

2010-09-04

ocena

Niestety ale instalację założyłem u konkurencji naprzeciwko czego bardzo żałuję. Już od początku były problemy z prawidłowym działaniem. Nie potrafili ustawić i twierdzili że trzeba remontować silnik !!!! Co wizytę płaciłem 70 - 100 zł. W końcu pokusiłem się i przyjechałem tutaj. W końcu prawidłowo mi podłączono elektrykę i wcale nie muszę remontować silnika. Polecam warsztat G.T. Auto Gaz - Jacek

2010-08-26

ocena

Spalanie spadło o 20% po regulacji - polecam pana Grzegorza. Sławek P.

2010-08-24

© 2010 - 2011 G.T. Auto Gaz - wszelkie prawa zastrzeżone
Projekt i wykonanie: NetAs